English
RAMON ROQUETA

ADVOCAT
Soci. Responsable coordinació jurídica. Intervenció en assumptes civils i administratius.

Co-fundador de Roqueta-Torras. Advocat en exercici des de l’any 1991. Es llicencià en dret per la Universitat de Barcelona i cursà el doctorat en Dret Processal a la mateixa UB. Ha participat en diverssos cursos sobre dret mercantil i dret administratiu. Cursà, entre d´altres, el curs en especialització en Dret Andorrà de la Universitat d’Andorra.  Ha realitzat diversos treballs i estudis en l’àmbit jurídic i ha participat en diverses conferencies sobre temes jurídics. Actualment es professor en el màster universitari d’accés a l’advocacia de la UAB.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

MERCÈ TORRAS

ADVOCAT
Sòcia. Responsable administració. Intervenció en assumptes civils i socials.

Co-fundadora de Roqueta-Torras. Advocada en exercici des de l’any 1991. Es llicencià en dret per la UAB, cursà el doctorat en Dret Processal a la UB. Ha combinat la pràctica professional amb la docència , exercint actualment com a professora consultora de la UOC en l’àrea de procés civil.  L’any 2010 col·laborà en l’activitat d’estances en despatxos d’advocats de l’escola judicial. Ha escrit diversos articles jurídics i participat com a ponent en jornades i seminaris jurídics.  Fou membre de Junta de Govern de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Manresa, i actualment forma part del comité executiu de la Catalunya Central de la organització patronal PIMEC. Es membre del consell assessor de la entitat PROMINERIA. També es membre actiu de l’associació DEIM, de dones empresàries i directives de la Catalunya Central.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

JOAN MIRÓ

ADVOCAT
Soci. Intervenció en assumptes penals i civils.

Advocat en exercici des de l’any 2005, quan s’incorpora a Roqueta-Torras, passant a ser-ne soci l’any 2013. Es llicencià en dret per la UAB. Cursà, entre d’altres, el posgrau en Dret Concursal de la Universitat Pompeu Fabra i el curs en especialització en Dret Andorrà de la Universitat d’Andorra.  Ha participat com a ponent en diverses jornades. Es professor del màster en pràctica jurídica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

GABRIELA MORENO

TÈCNICA PROCESSAL
Tasques de tramitació, suport i supervisió en tota classe de procediments

S’incorpora a Roqueta Torras l’any 2007. Es formà a la Universidad de El Salvador, de Buenos Aires. Ha vingut prestant els seus serveis en assistència i suport qualificat en diversos afers jurídics, i actualment es responsable de l’àrea de gestió  i tramitació processal. Participa activament en les tasques formatives que desenvolupa el despatx.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

LAIA CORRAL

ADVOCAT
Intervenció en assumptescivils i socials

Es llicencià en dret a la UOC. Cursà, entre d’altres, el màster internacional en dret de família a la UAB, el màster en direcció de personal i gestió de recursos humans a IMAFE, i nombrosos cursos i jornades. Ha participat com a ponent en algunes jornades formatives. Actualment forma part activa de l’equip que desenvolupa el projecte  e-dret. Es vice-presidenta per Cooperació de l’Associació d’Amics de la UNESCO de Manresa, i ha participat en nombroses activitats relacionades amb la cooperació, el desenvolupament i el diàleg inter-religiós. Es troba associada a ENATIC, associació d’advocats especialitzats en noves tecnologies.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

ANNA RODES

ADVOCADA
Intervenció en assumptes civils i penals.

Es llicencià en dret per la Universitat Pompeu Fabra. Ha cursat el postgrauen Dret Civil Processal de l’IDEC (UPF), entre d’altres cursos d’especialització de l’ICAB. Actualment forma part de la Junta Directiva de l’Orfeó Català – Palau de la Música Catalana. També és membre actiu en diverses associacions d’àmbit local.

contactar per e-mail

 

MARTA GALERA

ADMINISTRATIU
Gestió documental i comptabilitat

S’incorpora a Roqueta Torras l’any 2009. Actualment es responsabilitza de la gestió administrativa i econòmica del despatx.

contactar per e-mail

YOLANDA ABOLLO

ADMINISTRATIU
Administració i gestió documental

D’ençà de la seva incorporació a Roqueta Torras l’any 2001 s’ocupa de la gestió administrativa i documental, així com de l’atenció als clients.

contactar per e-mail

RT_web_14
L’ESPAI ROQUETA TORRAS

Un espai singular adaptat a les necessitats dels nostres clients. Ubicat a Manresa, a l’edifici Ca l’Oller, un casal barroc del segle XVII.

 

QUI SOM

A Roqueta·Torras entenem el dret com una disciplina viva, que evoluciona amb la societat.