English

 

RAMON ROQUETA

Co-fundador de Roqueta-Torras. Advocat en exercici des de l’any 1991. Es llicencià en dret per la Universitat de Barcelona i realitzà els cursos de doctorat en Dret Processal a la mateixa UB. Ha participat en diverssos cursos sobre dret mercantil i dret administratiu. Cursà, entre  d´altres, el curs en especialització en Dret Andorrà de la Universitat d’Andorra.  Ha realitzat diversos treballs i estudis en l’àmbit jurídic i ha participat en diverses conferencies sobre temes jurídics. Actualment es professor en el màster universitari d’accés a l’advocacia de la UAB.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

MERCÈ TORRAS

Co-fundadora de Roqueta-Torras. Advocada en exercici des de l’any 1991. Es llicencià en dret per la UAB, realitzà els cursos de doctorat en Dret Processal a la UB. Ha combinat la pràctica professional amb la docència , exercint actualment com a professora consultora de la UOC en l’àrea de procés civil.  Ha escrit diversos articles jurídics i participat com a ponent en jornades i seminaris jurídics.  Fou membre de Junta de Govern de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Manresa, i actualment forma part del comité executiu de la Catalunya Central de la organització patronal PIMEC. Es membre del consell assessor de la entitat PROMINERIA. També es membre actiu de l’associació DEIM, de dones empresàries i directives de la Catalunya Central.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

JOAN MIRÓ

Es llicencià en dret per la UAB. Cursà, entre d’altres, el posgrau en Dret Concursal de la Universitat Pompeu Fabra i el curs en especialització en Dret Andorrà de la Universitat d’Andorra.  Ha participat com a ponent en diverses jornades. Es professor del màster en pràctica jurídica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

GABRIELA MORENO

S’incorpora a Roqueta Torras l’any 2007. Es formà a la Universidad de El Salvador, de Buenos Aires. Ha vingut prestant els seus serveis en assistència i suport qualificat en diversos afers jurídics, i actualment es responsable de l’àrea de gestió  i tramitació processal. Participa activament en les tasques formatives que desenvolupa el despatx.

contactar per e-mail

veure perfil de LinkedIn

LAURA TERRADO

 

Advocada en exercici. Es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona i va cursar un Post-grau en Dret Civil matrimonial a la mateixa Universitat de Barcelona. Mediadora familiar. Membre de l’SCAF.

contactar per e-mail

 

ANNA RODES

Es llicencià en dret per la Universitat Pompeu Fabra. Ha cursat el postgrauen Dret Civil Processal de l’IDEC (UPF), entre d’altres cursos d’especialització de l’ICAB. Actualment forma part de la Junta Directiva de l’Orfeó Català – Palau de la Música Catalana. També és membre actiu en diverses associacions d’àmbit local.

contactar per e-mail

 

ANGELA SANMARTÍ

Es graduà en Criminologia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2013, iniciant posteriorment els estudis universitaris en Dret per la mateixa Universitat, graduant-se l’any 2016. Posteriorment, l’any 2016 i 2017, es desplaça a Madrid per cursar el Doble Máster d’Accés a l’Advocacia i Máster en Dret d’Empresa a la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid, màster reconegut amb el Premi Forbes Abogados 2017 com a Millor Programa de Formació. Finalitzats els seus estudis, s’incorpora a l’equip de Roqueta-Torras.

contactar per e-mail

MIREIA ALCAZAR

Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida. Màster en Dret d’empresa per la UAB. Especialitzada en dret de les noves tecnologies, es dedica de forma exclusiva al projecte e-dret.

contactar per e-mail

MARTA GALERA

Responsable de la organització administrativa i econòmica del despatx.

contactar per e-mail

YOLANDA ABOLLO

Encarregada de l’atenció als clients.

contactar per e-mail