Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wwwroque/public_html/wp-content/themes/dante/swift-framework/sf-content-display/sf-page-heading.php on line 59

 

En els darrers anys la nostra societat s’ha vist immersa en una gran revolució. Un canvi de paradigma que ve precedit per l’evolució tecnològica, però que ja ha trascendit a l’àmbit social i arriba a totes i cadascuna de les activitats humanes.

En aquest sentit es plantegen grans reptes que afecten també a l’esfera legal.

A Roqueta·Torras entenem el dret com una disciplina viva, que evoluciona amb la societat. Avui, el “canvi” ha passat de ser l’excepció a ser la norma i això fa de la nostra activitat professional, un desafiament constant.

La formació continuada, l’observació sistemàtica de l’actualitat o la col·laboració cercant l’excel·lència formen part del dia a dia de l’equip d’advocats i advocades que formem Roqueta·Torras. Són eines que ens permeten conviure amb la complexitat i adequar els nostres serveis a les necessitats d’una societat sempre en moviment.

Quan la transformació és la norma, la capacitat d’adaptació ha de ser una constant. Així ho veiem a Roqueta·Torras i per això oferim els nostres serveis legals amb la qualitat i el rigor de sempre i l’esperit obert i innovador que demana el nostre temps.

 

L’ESPAI ROQUETA TORRAS

Un espai singular adaptat a les necessitats dels nostres clients. Ubicat a Manresa, a l’edifici Ca l’Oller, un casal barroc del segle XVII.

L’EQUIP ROQUETA TORRAS

La formació continuada, l’observació sistemàtica de l’actualitat o la col·laboració cercant l’excel·lència formen part del dia a dia de l’equip d’advocats i advocades.