En els darrers anys la nostra societat s’ha vist immersa en una gran revolució. Un canvi de paradigma que ve precedit per l’evolució tecnològica, però que ja ha trascendit a l’àmbit social i arriba a totes i cadascuna de les activitats humanes.

En aquest sentit es plantegen grans reptes que afecten també a l’esfera legal.

A Roqueta·Torras entenem el dret com una disciplina viva, que evoluciona amb la societat. Avui, el “canvi” ha passat de ser l’excepció a ser la norma i això fa de la nostra activitat professional, un desafiament constant.

La formació continuada, l’observació sistemàtica de l’actualitat o la col·laboració cercant l’excel·lència formen part del dia a dia de l’equip d’advocats i advocades que formem Roqueta·Torras. Són eines que ens permeten conviure amb la complexitat i adequar els nostres serveis a les necessitats d’una societat sempre en moviment.

Quan la transformació és la norma, la capacitat d’adaptació ha de ser una constant. Així ho veiem a Roqueta·Torras i per això oferim els nostres serveis legals amb la qualitat i el rigor de sempre i l’esperit obert i innovador que demana el nostre temps.

 

L’ESPAI ROQUETA TORRAS

Un espai singular adaptat a les necessitats dels nostres clients. Ubicat a Manresa, a l’edifici Ca l’Oller, un casal barroc del segle XVII.

L’EQUIP ROQUETA TORRAS

La formació continuada, l’observació sistemàtica de l’actualitat o la col·laboració cercant l’excel·lència formen part del dia a dia de l’equip d’advocats i advocades.