Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wwwroque/public_html/wp-content/themes/dante/swift-framework/sf-content-display/sf-page-heading.php on line 59

 

Millorar i ser més competitius

Apostem per dotar els nostres clients de les eines necessàries per poder conèixer aspectes legals d’utilitat, que els poden ajudar a millorar i ser més competitius.  En aquest sentit, hem desenvolupat productes formatius com els que relacionem a continuació, que constantment adaptem a les necessitats concretes de cada cas.

1

AUTO GESTIÓ D’IMPAGAMENTS

Destinat al personal de gerència i administració d’empreses.  Dota de les eines i informació necessàries per a reclamar impagaments amb els recursos propis,  en coordinació i suport del despatx d’advocats.

2

PROTECCIÓ DE DADES DE CATÀCTER PERSONAL

Formació desenvolupada per e-dret, que te per objecte donar a conèixer i implementar les obligacions empresarials en matèria de protecció de dades personals, de forma interactiva i amena.

3

GESTIÓ D’ENTITATS

Destinat a tècnics i directius d’entitats sense ànim de lucre (associacions, organitzacions empresarials, fundacions…). Dona a conèixer l’enquadrament legal de la entitat, i dota de les eines necessàries per donar –hi compliment.

 

4

SESSIONS FORMATIVES/ INFORMATIVES INDIVIDUALITZADES SOBRE ASPECTES LEGALS CONCRETS.

Te per objecte aclarir dubtes legals i procedimentals sobre matèries jurídiques concretes que afecten a la empresa o col·lectiu. Alguns exemples son:  conseqüències jurídiques d’un accident de treball ,   reclamacions i garanties , subcontractació,  ús legalment correcte del correu electrònic, etc.